Heeft u een project waarmee we u kunnen helpen?

Direct een offerte aanvragen

Over ons

Wij zijn een ervaren bedrijf die de signbranche een frisse impuls geeft. Wij streven naar perfectie en tevredenheid van onze klanten. Al vanaf 2010 zijn wij werkzaam binnen de signbranche. Wij zijn gespecialiseerd  in voertuigbelettering, gevel- en raambelettering, spandoeken en frames, voertuigruiten tinten, textieldruk en grafisch ontwerp.

U kunt bij ons ook terecht voor het renoveren en restylen van objecten door middel van folie. Denk hierbij aan het restylen en renoveren van kozijnen, deuren, gevelpanelen, plaatwerk, meubels, keukens etc.

Deze plakmethode is zeer efficiënt door de snelle en schone verwerking zonder lawaai, geuren en stof. Restyling door middel van folie is in vergelijking met schilderen of het aanschaffen van bouwmaterialen een kwalitatief goedkoper alternatief. Een investering die snel wordt terugverdiend!

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige folies die hier speciaal voor ontwikkeld zijn en een levensduur van 10-15 jaar hebben. Daarnaast zijn de folies onderhoudsvrij. De folies zijn in veel kleuren, oppervlaktestructuren en designs leverbaar.

Al onze medewerkers zijn opgeleid en gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij onze klanten voorzien van garanties op de producten die wij aanleveren en aanbrengen.