Aluminium kozijn schilderen

Een van de vele voordelen van uw aluminium kozijn wrappen in tegenstelling tot uw aluminium kozijn schilderen is de (kleur)garantie die standaard bij de prijs inbegrepen is. Deze garantie bedraagt maar liefst tien jaar, iets wat met een aluminium kozijn schilderen niet te realiseren is. Het vervagen van kleuren behoort definitief tot het verleden, zelfs bij rood.

Daarnaast is er nog een groot voordeel ten opzichte van kozijnen schilderen, bij het wrappen van kozijnen is er namelijk geen stankoverlast waar te nemen en is er geen sprake van droogtijd. Indien aluminium kozijnen geschilderd worden is er altijd een kans op verfdruipers of sporen waarbij de aanzet van de kwast waar te nemen is, bij wrappen is dit niet aan de orde, nog een voordeel dus!

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden in de soorten folie die wij leveren. Zo zijn folies in alle RAL kleuren leverbaar in zijdeglans, hoogglans en mat en kunt u zelfs kiezen tussen verschillende structuren zoals houtnerf, sinaasappeleffect, houtnerf-look of staal-look.

Heeft u een project waarmee we u kunnen helpen?

Direct een offerte aanvragen