Gevelpanelen en plaatwerk renoveren

Zijn u gevelpanelen of plaatwerk ook toe aan vervanging door bijvoorbeeld een wijziging in modetrends of door beschadigingen? Of wilt u uw (verweerde) gevelpanelen en plaatwerk van een nieuwe look voorzien door middel van restylen?
Wij hebben een kostenbesparend en praktisch alternatief voor verf en lak namelijk u gevelpanelen en plaatwerk renoveren door middel van folie! Door het aanbrengen van folie zijn u gevelpanelen of plaatwerk weer net als nieuw!

Deze plakmethode is zeer efficiënt door de snelle en schone verwerking zonder lawaai, geuren en stof. Restyling door middel van folie is in vergelijking met schilderen of het aanschaffen van bouwmaterialen een kwalitatief goedkoper alternatief. Een investering die snel wordt terugverdiend!

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige folies die hier speciaal voor ontwikkeld zijn en een levensduur van 10-15 jaar hebben. Daarnaast zijn de folies onderhoudsvrij. De folies zijn in veel kleuren, oppervlaktestructuren en designs leverbaar.

Het plakken van de folie vindt plaats op locatie over bestaande panelen. Het is een snelle en milieuvriendelijke manier om uw gevelpanelen en plaatwerk een ander uiterlijk te geven. Deze methode is tevens ook geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen.

De volgende ondergronden zijn geschikt om folie op aan te brengen:

  • HPL
  • Trespa
  • Kunststof
  • Aluminium
  • MDF
  • RVS

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen