Voertuigruiten tinten

Bij het tinten van voertuigruiten brengen wij een speciaal uv-werende folie aan die uit verschillende lagen bestaat. Hierdoor is de folie stevig en krasvrij. Door het tinten van uw voertuigruit wordt krijgt uw voertuig meteen een luxere en sportievere uitstraling.
De folie wordt aan de binnenkant van uw voertuig geplaatst zodat u geen beschadigingen van buitenaf kunt krijgen. De folie wordt uiteraard professioneel aangebracht zonder de aanwezigheid van vouwen of luchtbellen.

De voordelen van voertuigruiten tinten:

  • Uw auto krijgt een luxere en sportievere uitstraling.
  • De kans op auto-inbraak neemt af doordat het zicht naar binnen minder is waardoor waardevolle spullen minder goed of niet opgemerkt worden. Bij de 5% folie is het niet mogelijk om van buiten naar binnen te kijken. Het is wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken.
  • De folie is inbraak vertragend. Op het moment dat er toch ingebroken wordt in uw voertuig en het raam wordt ingetikt dan springt het raam niet meteen omdat er folie is aangebracht.
  • Uw interieur kan niet verkleuren doordat de folie UV-werend is.
  • De folie is warmte werend.

Regelgeving voertuigruiten tinten:
De Nederlandse wetgeving stelt dat voertuigruiten minimaal 55% licht doorlatend moeten zijn. Als u ervoor kiest om uw voertuigruiten bij ons te laten tinten dan houden wij hier uiteraard rekening mee om te voorkomen dat u een boete ontvangt. De folie die wij aanbrengen is lichter dan de wettelijke 55%. Dit doen wij omdat de meeste voertuigruiten vanuit de fabriek al iets getint zijn, zo voorkomen we dat u alsnog een boete ontvangt.
Voor de achterzijde van uw voertuig geldt geen minimale lichtdoorlatendheid. U bent dus vrij om te kiezen van welke tint u uw voertuig wilt voorzien.

Gaat u voor een luxere en sportievere uitstraling en de overige vele voordelen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben verschillende soorten folies van 5% tot 60% lichtdoorlatend. Van spiegelfolie tot normale tint folie. Kortom altijd een folie die aansluit bij uw wensen.
Wij geven altijd garantie op het loslaten en/of verkleuren van de folie.

Voor verder advies, informatie of een offerte kunt u contact opnemen met ons. Wij denken graag met onze klanten mee!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen