Textieldruk

Wilt u tijdens een evenement, werkzaamheden, feest of vakantie goed voor de dag komen? Zorg dan dat uw personeel, verenigingsleden of vrienden er origineel uitzien!

Wij zijn gespecialiseerd om kleding te voorzien van elke gewenste bedrukking. U kunt hierbij denken aan alle soorten kleding, sportkleding, bedrijfskleding of promotiekleding. Het ontwerp van uw promotiekleding voorzien van bedrijfslogo of eigen uniek ontwerp zorgt net voor dat beetje meer. De transfers kunnen op alle textielsoorten worden gedrukt. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen op t-shirts, polo’s, sweaters, broeken, truien etc. Het is ook mogelijk om kleding zelf aan te leveren. Ook kunnen wij caps, mutsen, tassen en paraplu’s voorzien van uw eigen tekst en/of logo in uw eigen kleuren. Dit doen wij door middel van transferdruk. Uiteraard behouden zij hun soepelheid en kleurechtheid.

Wij bieden een tal van mogelijkheden op het gebied van het bedrukken van kleding. Of het nu gaat om één stuk of grotere aantallen. RR sign maakt voor u graag een passend ontwerp die voldoet aan uw wensen!

Verdere vragen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Direct een offerte aanvragen